tisdag 6 november 2012

Pilgatans julmarknad 2012 - vill du vara med?



Den 15 december blir det julmarknad på Pilgatan! Vill du vara med och göra om det som på var mans läppar kallades "en äkta julmarknad" i år igen?

Vi söker nu utställare som vill vara med på marknaden och sälja hantverk, konst, design, kvalitetsloppisgrejer, böcker, skivor och annat fint!
Har ni matvaror etc är det förstås också väldigt roligt - vi vet ju alla hur doften av exempelvis brända mandlar bidrar till en härligt julig stämning.

Vi håller till i Verklighetens gårdshus och på gårdsplanen. Utställningar och workshops kommer att hållas på Kreativ Kollektiv, där också fika kommer att finnas så man kan gå in och värma både själ och kropp.

Platshyra är 300:- inomhus och 150:- utomhus. Vi tillhandahåller ett standard marknadsbord (c:a 80x150) men vill man ha med egna anordningar går det också bra - säg till om det då du skickar din anmälan.

Skicka din ansökan om att vara med till pilgatan13@gmail.com 
Skriv namn, telefonnummer, vad du önskar sälja och om du vill ha med eget bord/klädställning eller annat. Vi gör ett urval bland de som anmäler sig, då vi vill hålla hög standard på det som är med. Tänk kvalité, orginalitet, julmysighet och ja - attraktionsvärde kanske? Men var inte rädd för att slänga in en ansökan, vi vet att många är mycket bättre än de kanske går runt och tror.

Låt oss göra detta till en mysig, färgglad, inbjudande och härlig julmarknadsdag!

Juliga hälsningar från
the Kreativ Kollektiv julmarknadscrew!

OBS! Sista anmälningsdag är 7 december.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar